Corendon opent nieuwe hotels in surfparadijs Çeşme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als het over strandvakanties in Turkije gaat, komen al gauw de bekende badplaatsen als Antalya, Bodrum, Belek en Marmaris voorbij. Çeşme is een minder bekende badplaats, maar net zo mooi als al die andere. En misschien nog wel mooier. Çeşme ligt op een schiereiland ten westen van de miljoenenstad Izmir. Het is een plaats die vooral geliefd is onder de Turkse jetset. Corendon kocht er onlangs twee all inclusive hotels, die beiden dit zomerseizoen open gaan.

Houd je van luxe, lekker zonnen, de zee en heerlijk eten? In deze all inclusive hotels kan het de hele dag door.

Premier Solto in Alaçatı

Dit hotel ligt op 3 kilometer van het authentieke en rustige vissersdorpje Alaçatı (dat ligt een paar kilometer onder Çeşme). Het hotel heeft een zwembad met een terras en uitzicht op zee, een enorm strand en een luxe spacentrum waar je je lekker kunt laten masseren en inzepen in de hamam.  Het hotel wordt omringd door een grote palmentuin en ligt direct aan de Egeïsche Zee. De kust is hier een paradijs voor surfliefhebbers. Vlakbij het hotel is een grote windsurfschool.

Hotel Mi Playa

Dit 4 sterren all inclusive hotel heeft een prachtige ligging aan een baai en beschikt over een privé zandstrand, waar je vanaf het hotel zo oploopt. Voor de baantjestrekkers is een semi-olympisch zwembad. Andere sportliefhebbers kunnen de dag goed beginnen met ochtendgymnastiek en zich vervolgens uitleven in onder meer fitness en tennis. Ook hier kun je heerlijk surfen.

Kijk hier voor meer informatie.

Lees ook:In rust en zonder de massa genieten van Turkije
Lees ook:Nieuwe hotels aan de Turkse Rivièra openen hun deuren
Lees ook:Op vakantie in Turkije? Ga er op uit!
Lees ook:Een aanrader voor elk seizoen: Ramada Plaza Hotel in Antalya
Lees ook:Turkije bezit duurste hotel van Europa

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>