Turkije bezit duurste hotel van Europa

All inclusive geen schande

Van buitenaf gezien ziet het in Antalya gelegen Mardan Palace hotel eruit als een van de buitenwereld afgesneden luxe gevangenis. Dichterbij gekomen ontdek je steeds meer pracht en praal en vanaf het moment dat je er je intrede doet, kun je jezelf volledig opsluiten in weelde. All inclusive is in dit geval geen schande.

Grootste investering ooit

Tijdens een spectaculaire feestavond werd in het Turkse Antalya het ultraluxe Mardan Palace hotel geopend. De Azerbeidzjaans-Turkse miljardair Telman Ismailov heeft maar liefst 1,12 miljard euro in dit hotel geïnvesteerd. Zoveel geld is er tot nu toe nog nooit geïnvesteerd in één hotel. Bij de opening waren 600 internationale prominenten aanwezig, zoals Sharon Stone. De gasten werden vermaakt met optredens van Mariah Carey en Tom Jones.

Geïnspireerd door vroeger

Mardan Palace is één van de meest exclusieve resorts van Turkije. De architectuur is geïnspireerd door het Ottomaanse Rijk en de kamers blinken van het goud. Het hoofdgebouw lijkt op het in Istanbul gelegen ‘Dolmabahce Palace’. De bruggen over het zwembad zijn gebaseerd op de Da Vinci brug. Over de faciliteiten valt ook niets te klagen.

Per gondel

Het hotel beschikt over 10 á la carte restaurants. Er zijn verschillende zwembaden waarvan de grootste maar liefst 16.000 m2 bedraagt. Verder is er een kunstmatig aangelegde lagune met rotsen en een privé-strand met Egyptisch zand. Via een gondel worden de gasten over het grootse zwembad van de Middellandse zee naar de hoofdingang gebracht. In de suites is ook genoeg luxe. Hier vindt u een vleugelpiano en een afstandsbediening voor het toilet.

Op Overseaspropertymall.com staan prachtige foto’s van het Mardan Palace hotel.

Lees ook:Een kijkje in Antalya’s Mardan Palace Hotel
Lees ook:Corendon opent nieuwe hotels in surfparadijs Çeşme
Lees ook:Royal Adam & Eve hotel: een hemel op aarde?!
Lees ook:Een aanrader voor elk seizoen: Ramada Plaza Hotel in Antalya
Lees ook:Op vakantie in Turkije? Ga er op uit!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Turkije bezit duurste hotel van Europa

  1. Op Vakantie Turkije

    Het Mardan Hotel een unieke belevenis. Je hebt de keuze uit prachtige restaurants en alles tot in de puntjes verzorgd en vers. Het eten is van topklasse en heerlijk op smaak gebracht.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>