Royal Adam & Eve hotel: een hemel op aarde?!

Een 5 sterren hotel in de Turkse badplaats Belek waar alles wit, strak en van glas is. Dit klinkt erg interessant en dat is het ook. Want dit hotel is niet zomaar een all-inclusive hotel, maar een heuse ‘hemel op aarde’, tenminste zo wordt het hotel omschreven op de website. Het hotel, dat elke zomer helemaal vol zit met Russen, ziet er misschien wel rustgevend en luxe uit, maar zijn kleine kinderen ook welkom? En wat als je koffie morst op de witte ligstoelen, banken en ander interieur?

Spiegeltje spiegeltje aan de wand..

Werkelijk alles in het Royal Adam&Eve hotel is wit. Zelfs de glijbaan en de parasols bij het zwembad. Het ziet er op foto’s (want ik ben er zelf nog nooit geweest) erg lachwekkend uit. Waarom is alles wit? Ik zou bang zijn iets vies te maken. Niet erg geschikt voor kleine kinderen lijkt mij. De kamers in het hotel zijn een grote spiegel. Overal in het hotel kun je jezelf bekijken. De kamers zien er luxe maar ongezellig uit.

Als je ‘s avonds buiten bent kun je goed zien dat elke kamer een ander kleur licht heeft. Blauw, groen roze, het kan allemaal. Gasten kunnen namelijk zelf kiezen wat voor soort licht zij in hun kamer willen. Het idee daarachter is mij onduidelijk, maar het ziet er wel spectaculair uit.

Het beste hotel van..

Het thema van het hotel is ‘hemel op aarde’. Ook wordt het hotel op de website omschreven als: ‘World Best Design Hotel – Europe’s Coolest Hotel – Turkey’s Leading Hotel and World best Spa Center’. Royal Adam&Eve schijnt ook het langste zwembad ter wereld te hebben, het is maar liefst 104 meter lang. Verder is het hotel voorzien van alles wat je maar kunt verzinnen. Er zijn allerlei sportactiviteiten, er is een discotheek (waar dj’s als Armin van Buuren en dj Tiesto hebben opgetreden) en er is een sauna en hamam. Allemaal inclusief.

Engels of Russisch?

Op de website staat beschreven dat het personeel Engels en Duits spreekt. Als ik naar reacties kijk van vakantiegangers op website Zoover, blijkt dit ontzettend tegen te vallen. Op Zoover kwam ik trouwens vooral veel positieve reacties tegen wat ik eerlijk gezegd niet begrijp. Hoewel ik nooit in dit hotel ben geweest en best wel van luxe houd, zou ik nooit voor Royal Adam & Eve kiezen. Ik zou gek worden van het strakke design, het slecht Engels sprekende personeel en al het glas en de spiegels.

Zie hier beelden van het hotel:

Wie heeft wel goede ervaringen met het Royal Adam&Eve hotel? Vertel het hieronder..

 

Lees ook:Royal Taj Mahal, de nieuwe parel van Side
Lees ook:Turkije bezit duurste hotel van Europa
Lees ook:Een aanrader voor elk seizoen: Ramada Plaza Hotel in Antalya
Lees ook:Al meer dan 20.000 handtekeningen voor petitie Zoover
Lees ook:Zeilen langs de Turkse kust

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>