Royal Taj Mahal, de nieuwe parel van Side

Doordat het tempo waarin de hotels in Turkije worden gebouwd zo ongelofelijk hoog ligt, is het voor vakantiegangers lastig om nog wijs te worden uit het gigantische aanbod. Alleen al in Side en de directe omgeving worden jaarlijks tientallen nieuwe hotels geopend waarvan de één nog groter is dan de andere, of de één nog meer luxer dan de ander. Stuk voor stuk proberen de hotels zich te onderscheiden van de rest en dat wordt uiteraard elk jaar lastiger.

Hotels onderscheiden zich op basis van bijvoorbeeld hun indrukwekkende architectuur, uitstekende verzorging en service, of een groot aantal faciliteiten. En de echte toppers scoren hoog op al deze facetten, zoals bijvoorbeeld het Royal Taj Mahal Hotel.

Vijfsterren hotel aan de kust van Side

Het schitterende vijfsterren ‘paleis’ ligt direct aan de kust van Side en beschikt over een privéstrand waardoor de hotelgasten altijd een plekje op het zandstrand kunnen bemachtigen. Het fijne aan de zee in en rondom Side is dat het strand heel geleidelijk afloopt. Hierdoor is de zee perfect voor spelende kinderen. Voor degenen die niet zo van strand houden is er overigens geen enkele noodzaak om de zee in te duiken. Met meerdere zwembaden en een aquapark is er voor iedereen wat wils. Er zijn waterglijbanen voor zowel kleine kinderen als voor de wat oudere kinderen en volwassenen.

Sporten, autorijden en zwemmen

Naast de overvloed aan waterpret beschikt het hotel over een groot en divers aanbod aan services en faciliteiten. Van gratis WiFi tot autoverhuur, van tafeltennis tot bowlen, de mogelijkheden zijn ongekend. Daarnaast zullen de gasten geen moment iets tekort komen door de uitgebreide ultra all inclusive formule waarbij dranken 24 uur per dag inbegrepen zijn. Eten en drinken is verkrijgbaar bij maar liefst 9 bars en 6 restaurants. Verder zijn er eetkraampjes met snacks als pizza’s en kebab verspreid over het hotelcomplex.

Het hotel zal in juni 2015 haar deuren openen en alles wijst erop dat ‘Royal Taj Mahal’ de absolute topper wordt van het nieuwe jaar.

(Dit is een advertorial van De Vakantiezoeker)

Lees ook:Op vakantie in Turkije? Ga er op uit!
Lees ook:Kies je vakantie in Turkije
Lees ook:Nieuwe hotels aan de Turkse Rivièra openen hun deuren
Lees ook:Corendon opent nieuwe hotels in surfparadijs Çeşme
Lees ook:Leuk voor kinderen in de zomervakantie: Kuşadası en omgeving

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>