Al meer dan 20.000 handtekeningen voor petitie Zoover

Al meer dan 20.000 mensen hebben de ludieke petitie van Zoover tegen het ‘handdoekje leggen’ in hotels ondertekend. Het bijbehorende filmpje werd al meer dan 140.000 keer bekeken. Uit onderzoek van Zoover blijkt dat het bezet houden van ligbedden in hotels de grootste ergernis is op vakantie.

Stoelen inpikken

Mensen die ‘s ochtends om 05.00 de wekker zetten en dan zo snel mogelijk een handdoek op een ligbed bij het zwembad neerleggen. Ze bestaan echt. Zoover wil daar samen met duizenden vakantiegangers snel een einde aanmaken en zal de virtuele handtekeningen inclusief tips aanbieden aan hotels, appartementencomplexen en campings in Zuid-Europa en Noord-Afrika. Veel hotels en touroperators reageerden zeer positief op de actie. Zoover ontving vele duizenden geschreven reacties op de actie. Het ‘handdoekje leggen’ komt het vaakst voor in hotels in Spanje en Turkije.

 

Lees ook:Zoover start petitie tegen ‘handdoekje leggen’
Lees ook:Hij blijft grappig: Eric van Sauers op vakantie in Turkije
Lees ook:Meest irritante toeristen in Turkije
Lees ook:Single? Ga naar de ‘schatkist’ van Turkije!
Lees ook:Hotelgasten in Turkse Belek meest tevreden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>