Meest irritante toeristen in Turkije

Ergerden we ons vorig jaar nog het meest aan de Engelsen, dit jaar gaan de Russen er met de titel van ‘meest irritante toeristen’ vandoor. Waar ze vooral te vinden zijn? In Turkije onder meer.

Een beoordelingswebsite voerde een analyse uit op basis van 200.000 beoordelingen. Vooral in Turkije en Egypte irriteren Nederlandse vakantiegangers zich aan het onaangepaste gedrag van de Russen: dronken, asociaal, agressief en onbeschoft. Volgens de website Zoover is de overlast voor veel vakantiegangers zelfs een reden om niet meer terug te keren naar een bepaalde plek!

Geen wonder dus dat er steeds meer ‘Rus-vrije’ reizen en hotels worden aangeboden. Een gat in de markt! De klachten gaan vooral over geluidsoverlast en tafelmanieren. Een vakantieganger schrijft op de website: “Heel Rusland viert hier hun vakantie. Ze zijn asociaal, eten alles op voordat jij nog maar de kans hebt gekregen om naar het buffet te lopen.”

In Side loop je trouwens vooral lastige Duitsers tegen het lijf. En hieronder vind je nog een lijst van de top 5 irritante vakantiegangers 2010 en waar je ze zoal kunt tegenkomen:

1 Russen (Turkije, Egypte)
2 Engelsen (Spanje, Turkije, Frankrijk)
3 Duitsers (Spanje, Turkije, Griekenland)
4 Polen (Turkije, Spanje, Egypte)
5 Amerikanen (Heel west Europa)

Bron: De Pers.nl

Lees ook:Turkije steeds populairder onder Nederlanders
Lees ook:Meer ‘Natasja’s’ belegeren Turkije
Lees ook:Veel Nederlanders naar Turkije zonder vaccinatie
Lees ook:Egypte in een dal, Turkije alleen maar populairder
Lees ook:11 miljoen toeristen naar Turkije

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>