Hotelgasten in Turkse Belek meest tevreden

Uit een online prijsvergelijking van hotels bleek dat Belek, gelegen in het district Antalya, de meeste hotels met tevreden gasten had.

De hotels in de Spaanse partysteden, El Arenal, Lloret de Mar en San Antonio op Ibiza, eindigden laag in de rangorde. Trivago.co.uk voerde de online prijsvergelijking uit en vergeleek voor de eerste keer de hoteltarieven van de meest populaire Europese strandbestemmingen. Hiervoor werden de 50 meest populaire Europese bestemmingen van 2009 onderzocht.

De analyse onderzocht meer dan 380,000 hotelreviews voor meer dan 4,000 hotels. Spanje is de meest populaire vakantiebestemming met 15 steden in de rangorde. Italië staat met 11 steden in de lijst, Frankrijk en Turkije beiden met vijf strandbestemmingen. In Engeland is Blackpool the enige stad in de top 50 met een 20ste plaats. Echter, deze plaats ligt ver van de andere populaire Zuid-Europese hotspots vandaan.

Daily Hürriyet

Lees ook:Turkije meest gastvrije vakantieland
Lees ook:Istanbul en Den Bosch ware concurrenten
Lees ook:Turkije op zesde plek meest populaire bestemming ter wereld
Lees ook:Alanya tweede top 10 favoriete bestemmingen
Lees ook:Atilay Uslu (Corendon) is de meest invloedrijkste Turkse Nederlander

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>