Nieuwe hotels aan de Turkse Rivièra openen hun deuren

Al jaren is de Turkse Rivièra een ongekend populaire vakantiebestemming voor iedereen die lekker een paar weken in luxe wil verblijven. Mooie, grote stranden, een divers landschap en het Taurus-gebergte op de achtergrond, de vriendelijke bevolking en de Turkse cultuur zorgen ervoor dat je je als gast dagelijks in het sprookje van ‘Duizend en één Nacht’ waant. Elk jaar komen er weer nieuwe hotels bij aan de Turkse Rivièra en de één is nog extravaganter dan de ander. Het aanbod is zo groot dat het soms maar moeilijk kiezen is. Gelukkig vind je hier de mooiste nieuwe hotels die in de komende zomer de deuren openen, zodat het kiezen wat makkelijker wordt.

Sporten in Side

Het Club Magic Life Jacaranda Imperial belooft haar gasten dat alle dromen werkelijkheid zullen worden tijdens een verblijf in dit prachtige hotel en ze komen ook een heel eind. Het laatste paradepaardje van Club Magic Life keten is namelijk een pareltje. Naast de grote verscheidenheid aan faciliteiten, zoals 7 verschillende restaurants, 6 zwembaden, een spa & wellnesscentrum en een aquapark, voorziet het hotel haar gasten ook van een geweldig entertainmentprogramma voor jong en oud. En ook de sportmogelijkheden zijn eindeloos. Leren boogschieten in de Turkse zon? Natuurlijk kan dat!

Wat het Club Magic Life Jacaranda ook zo speciaal maakt is haar sprookjesachtige interieur. Het is een ontzettend groot hotel waarbij elke voorziening een andere sfeer uitademt. De fitnessruimte is bijvoorbeeld heel kleurrijk, terwijl de lounge heel sereen is. Het hotel ligt aan een prachtig zandstrand en vlakbij het historische plaatsje Side. Hier vind je echte Turkse tapijten en sieraden, kom je in aanraking met de vriendelijke bevolking en kun je proeven van de Turkse cuisine. Het hotel opent in 2014 haar deuren.

Luxe in Alanya

Ook het Long Beach Harmony is een aanrader voor alle leeftijden. In april 2014 zal dit hotel haar deuren openen naar een wereld van ongekende luxe en vooral heel veel plezier. Want niet alleen biedt het hotel haar gasten een groot aantal faciliteiten zoals verschillende restaurants, bars en een spa & wellnesscentrum aan, maar het voorziet ook in de entertainmentbehoeften van jong en oud. Met een aquapark, een discotheek en een prachtig privéstrand is vervelen geen optie meer.

Ook dit hotel ligt aan de Turkse Rivièra vlakbij Alanya. Dus behalve prachtige stranden en een uitzicht op zee, kun je ook een dagje naar Alanya om het ‘echte Turkse leven’ van dichtbij mee te maken. Alanya kent een authentieke oude haven en een markt in het centrum waar je allerlei snuisterijen kunt kopen.

De mooie omgeving van Antalya

En ook het Aska Lara Deluxe is een fijne vakantiebestemming. Dit all inclusive hotel heeft haar gasten veel te bieden. Er zijn verschillende restaurants en bars om uit te kiezen, een aantal zwembaden en een spa en wellnesscentrum waar je lekker verwend wordt met een massage of sauna. Ook heeft het hotel een amfitheater en wordt er een groot scala aan sporten aangeboden. Het mooie aan dit hotel is zonder twijfel de omgeving. Je bevind je hier in een bergachtige, groene omgeving die paradijselijk oogt. Het hotel ligt aan een groot, wit strand en aan de Middellandse zee. De vakantie kan dus niet meer stuk op dit stukje hemel op aarde.

(Dit is een gastartikel van devakantiezoeker.nl)

Lees ook:Royal Taj Mahal, de nieuwe parel van Side
Lees ook:Turkije bezit duurste hotel van Europa
Lees ook:Welke Turkse Rivièra bestemming past bij jou?
Lees ook:Corendon opent nieuwe hotels in surfparadijs Çeşme
Lees ook:Gevangen in luxe: slapen in een Turkse gevangenis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>