Een zonnige kerstvakantie

Ook helemaal klaar met het Nederlandse koude en natte weer? Reden genoeg dus om een vakantie te boeken naar een warm en zonnig oord in de kerstvakantie.

Maar wat is er nog mogelijk in deze tijden van het jaar? Voor wie goedkoop en dichtbij wil, is er toch een klein probleem.

De goedkope aanbiedingen en last minutes zijn helaas ver te zoeken dit jaar. Turkije is bijvoorbeeld nog wel een mogelijkheid maar de kosten voor accommodaties liggen erg hoog dit jaar.

Bovendien zijn er vele mensen die dit jaar rond de kerst er nog even tussenuit willen. De Canarische Eilanden zijn hiervoor erg in trek. Daar is vaak nog wel wat te vinden. Dit komt mede door het enorme aanbod wat de Canarische Eilanden hebben.

Nieuw in trek dit jaar zijn de Kaapverdische Eilanden. Deze eilanden zijn voor Nederlandse toeristen perfect. Het is er altijd goed weer en het regent er bijna niet.

Maar doordat er weinig vliegtuigen deze kant op gaan zit deze bestemming voor de kerst al vrijwel helemaal vol.

Lees ook:Meer kerstmannen dan moskeeën in Istanbul
Lees ook:Vakantiegangers trekken naar Turkije met Pasen
Lees ook:Houden moslims eigenlijk wel van dieren?
Lees ook:Dienstplicht blijft voor Nederlandse Turken
Lees ook:Ontevreden Turkse Nederlanders krijgen eigen kliniek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>