Marmaris, perfecte vakantiebestemming

Marmaris is een prachtige vakantiebestemming in het zuidwesten van Turkije. Je hebt hier veel verschillende mogelijkheden als toerist, verblijven in een prachtig resort? Of kies je voor een ouderwets hotelletje in de stad? Genieten van de Turkse keuken? Of misschien zoek je juist een andere cultuur op.

Naast eten en slapen zijn er ook vele mogelijkheden voor excursies. Van actieve dagtochten tot relaxte boottochten over de Middellandse Zee.

Zwemmen in prachtige baaien behoort ook tot de mogelijkheden, of juist lekker zonnen op het strand.

Dit zijn tal van opties die je hebt. Maar buiten de toeristische trekpleisters zijn er ook plekken die van heel vroeger zijn overgebleven.

Denk bijvoorbeeld aan het oude kasteel welke in 1522 gebouwd is door Süleyman de prachtlievende. Dit deed hij na zijn veldtocht tegen Rhodos.

Nu is het een hedendaags museum met een niet al te uitgebreide collectie nautische voorwerpen.

Hierboven staat nog maar een klein aantal mogelijkheden in Marmaris. Deze bestemming is geschikt voor zowel jong als oud en zal altijd populair blijven.

Lees ook:Fietsen in Turkije; zonder meer de moeite waard
Lees ook:Tussen kunst en kitch
Lees ook:Naar Turkije in de crocusvakantie
Lees ook:Op vakantie in Turkije? Ga er op uit!
Lees ook:Rich and famous in Turkije

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>