Fenerbahçe verliest eerste wedstrijd van Konyaspor

imagesEen behoorlijke onverwachte tegenvaller voor de Turkse club Fenerbahçe: zij verloren gisteravond van Konyaspor. Deze club deed vorig jaar niet eens mee aan de eerste divisie van de Turkse competitie. Een hele goede binnenkomer dus voor Konyaspor, want de Turkse Super Lig is sinds gisteren weer van start gegaan.

De zomerstop is voorbij en dus werd er gisteren weer gevoetbald in Turkije. Fenerbahçe speelde uit en was op bezoek in de stad Konya. De club uit Istanbul stond in de eerste helft met 0-2 voor, maar werd in de tweede helft gepakt door Konyaspor: zij maakten in slechts 12 minuten 3 goals. Een grote shock voor de fans van Fenerbahçe, die dachten dat hun club dit makkelijk zou kunnen winnen.

Dirk Kuyt werd in de tweede helft gewisseld. Hij was niet in vorm vanwege zijn blessures. Hij speelde met een lapje voor zijn oog.

Lees ook:Dirk Kuyt maakt doelpunt voor Fenerbahçe
Lees ook:Champions League: Fenerbahçe verliest van Arsenal
Lees ook:Galatasaray verspeelt punten bij Besiktas
Lees ook:PSV wint met 2-0 van Fenerbahçe
Lees ook:Fenerbahçe blijft eerste na overwinning op Eskisehirspor

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>