PSV wint met 2-0 van Fenerbahçe

De Turkse Fenerbahçe supporters gingen vanavond met goede moed het Şükrü Saracoğlu stadion in Istanbul in. Er werd zoals altijd volop gezongen door de fanatieke supporters. Helaas hebben de Turken niet kunnen winnen van de Nederlanders tijdens de oefenwedstrijd tegen PSV.

Dirk Kuyt en zijn Fenerbahçe verloor vanavond in eigen huis van PSV. De Nederlandse club maakte twee goals. Een van de Sloveense Matavz en een goal van Locadia. Gelukkig ging het hier slechts om een oefenwedstrijd, een ‘testwedstrijd’ voor de komende voorrondes van de Champions League. De Turken moeten twee rondes overleven om de Champions League te halen.

Fenerbahçe heeft mazzel, zij werden eerder door de UEFA beschuldigd van fraude en omkoopschandalen en werden voor twee jaar geschorst. Het CAS (Internationaal Sporttribunaal) heeft een aantal dagen geleden echter besloten om de zaak op te schorten waardoor Fenerbahçe mee mag loten voor een plek in de Champions League.

Lees ook:PSV speelt oefenwedstrijd tegen geschorst Fenerbahçe
Lees ook:Champions League: Galatasaray tegen Schalke 04
Lees ook:Champions League: Fenerbahçe verliest van Arsenal
Lees ook:Dirk Kuyt maakt doelpunt voor Fenerbahçe
Lees ook:Didier Drogba: ‘We have enough power to beat Real Madrid’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>