Dirk Kuyt maakt doelpunt voor Fenerbahçe

Dirk Kuyt FenerbahçeDirk Kuyt maakte vanavond de fans van Fenerbahçe in de eerste helft van de Europa League wedstrijd tegen Benfica erg blij. Fenerbahçe kreeg een penalty en Kuyt scoorde. Helaas scoorden de Portugezen maar liefst drie keer.

Geen Europa League finale

Het was een spannende voetbalavond voor de fans van de Turkse voetbalclub Fenerbahçe. Voor het eerst stond de Turkse club in de halve finale van de Europa League. De Turken wilden vanavond dan ook niets liever als winnen van het Portugese Benfica. Helaas konden zij deze droom niet waarmaken. Benfica maakte 3 doelpunten en het werd daardoor 3-1 voor de Portugezen. Dirk Kuyt kreeg in de eerste helft nog mooie een kans, maar hij miste.

Eerder thuis in Istanbul wonnen de Turken met 1-0 van Benfica.