Galatasaray verspeelt punten bij Besiktas

Arda TuranGalatasaray heeft dure punten laten liggen in de strijd om de Turkse landstitel.

De formatie van trainer Frank Rijkaard speelde zondag met 1-1 gelijk bij Besiktas. Beide doelpunten vielen pas in de tweede helft. Na een kleine zeventig minuten spelen opende Arda Turan de score voor Galatasaray. Acht minuten voor tijd kwam Besiktas langszij via Tomas Sivok.

Galatasaray gaat ondanks het gelijkspel nog wel aan kop, maar kan maandag gepasseerd worden door Fenerbahçe. De nummer twee speelt dan thuis tegen Bursaspor en heeft twee punten achterstand op de koploper. (Sportweek.nl)