Koploper Bursaspor maakt geen fout en wint

BursasporBursaspor had het lange tijd moeilijk met Antalyaspor, maar kon na negentig minuten toch drie punten bijschrijven aan het totaal.

In eigen huis keek Bursaspor al na zeven minuten tegen een achterstand aan. Necati Ates had de bezoekers op 0-1 gezet. Na een klein kwartier kwam Bursas langszij, dankzij een benutte penalty van doelman Dimitar Ivankov. Pas in de 78e minuut wist Omer Erdogan de bevrijdende 2-1 tegen de netten te werken.

Door de winst steeg het puntentotaal van Bursaspor naar 61. Besiktas, dat vrijdag gelijkspeelde, volgt op plaats twee met 56 punten. Fenerbahçe en Galatasaray hebben respectievelijk 55 en 53 punten, maar hebben nog een wedstrijd tegoed.

Bron: Sportweek.nl