Derby klassieker: Galatasaray vanavond tegen Fenerbahçe

Een altijd spannende en beladen wedstrijd voor de voetbalgekke Turken. Vanavond spelen de grootste voetbalclubs uit Istanbul tegen elkaar. Galatasaray moet enorm zijn best gaan doen, want zij staan tweede in de divisie met 50 punten. Fenerbahçe heeft tien punten meer en staan eerste. Favoriet Didier Drogba (Galatasaray) is hersteld van zijn blessure en staat vanavond opgesteld. De wedstrijd begint om 18.00 in de Türk Telekom Arena.

Lees ook:Didier Drogba: ‘We have enough power to beat Real Madrid’
Lees ook:Champions League: Galatasaray tegen Schalke 04
Lees ook:Galatasaray (incl Wesley) wint van Beşiktaş
Lees ook:Galatasaray verliest met 1-6 van Real Madrid
Lees ook:Galatasaray kampioen, Fenerbahçe moet oppassen..

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>