Ajax verliest van Galatasaray in Antalya

De Amsterdammers hebben vanavond de eerste (oefen)wedstrijd van de Antalya Cup verloren tegen Galatasaray. Het werd 2-1 voor de Turken. Trainer Frank de Boer en zijn sterke elftal kregen het na de eerste zes minuten al moeilijk in Antalya. Ajax kwam op een achterstand toen de Turkse Burak Yılmaz het eerste doelpunt maakte.

In de tweede helft ging het wat beter. Mike van der Hoorn maakte de gelijkmaker, maar de pas 18-jarige Ibrahim Coşkun maakte in de 67ste minuut nog een goal voor Galatasaray. Ook Wesley Sneijder stond in de basis van Galatasaray.

Ajax speelt zaterdag tegen Trabzonspor vanaf 17:30 uur (Nederlandse tijd) om de derde plek. De finale wordt zondag gespeeld tussen Celtic FC en Galatasaray.

(foto: Ibrahim Coşkun)

Lees ook:Wesley maakt eerste doelpunt voor Galatasaray
Lees ook:Wesley Sneijder zet Istanbul op z’n kop
Lees ook:Galatasaray kampioen, Fenerbahçe moet oppassen..
Lees ook:Galatasaray verliest met 1-6 van Real Madrid
Lees ook:Ajax op trainingskamp in zonnig Antalya

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>