Trainingskamp Turkije voorbij voor Bandjar

Sigourney Bandjar van ExcelsiorSigourney Bandjar heeft niet lang kunnen genieten van het trainingskamp van Feyenoord in Turkije.

De verdediger van Excelsior, die op proef mee is met de selectie van trainer Mario Been, liep zaterdag op de training een kuitblessure op. De ernst van de kwetsuur is nog niet geheel duidelijk, maar zeker is dat Bandjar deze week niet meer op het trainingsveld in actie kan komen. ”Dit is een forse tegenvaller voor mij”, verzuchtte de rechtsback zondag op de website van de Rotterdammers.

”Deze week in Turkije was een mooie kans om mezelf te laten zien, maar dat gaat nu helaas niet door.” Bandjar volgt de rest van de week een individueel programma om te herstellen van zijn blessure. Been had Bandjar meegenomen naar Alanya omdat hij voorlopig niet kan beschikken over zijn rechtsbacks Dani Fernandez (knieblessure) en Kelvin Leerdam (beginnende trombose). (AD)

Lees ook:Been overweegt Bandjar mee te nemen naar Turkije
Lees ook:Utopia binnenkort ook in Turkije
Lees ook:Dirk Kuyt maakt doelpunt voor Fenerbahçe
Lees ook:Regen verplaatst zich naar het oosten
Lees ook:Turkse fotografe poseert overal naakt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>