Been overweegt Bandjar mee te nemen naar Turkije

mario-beenTrainer Mario Been sprak van een ‘prima middag’ voor Feyenoord op bezoek bij VV Hierden. Hij sluit niet uit dat Bandjar ook mee gaat op trainingskamp naar Alanya.

“Het veld was goed en we hebben geen schade opgelopen in de vorm van blessures”, zei de coach na afloop van de 7-0 zege op de amateurs. De rechtsbackpositie werd woensdagmiddag bekleed door Excelsior-speler Sigourney Bandjar. De verdediger mocht bij Feyenoord opdraven vanwege de blessures van Kelvin Leerdam en Dani Fernández.

“Hij zou een optie kunnen zijn om mee te nemen op trainingskamp”, zegt de trainer op de website van Feyenoord. “Maar dat is iets waar we nog over na moeten denken. Hij heeft al eerder meegetraind en daardoor hebben we een aardig beeld van hem.” Bandjar speelde woensdag negentig minuten mee tijdens de ruime zege van Feyenoord, waar de jongeling Luc Castaignos uitblonk.

De pas zeventienjarige aanvaller scoorde drie keer tegen de amateurs. “Die doelpunten geven een lekker gevoel”, zei Castaignos na afloop. “Het veld had goede en minder goed stukken, waardoor de omstandigheden niet ideaal waren. Maar het was zeker een mooie middag.”

Bron: VoetbalPrimeur

Lees ook:Trainingskamp Turkije voorbij voor Bandjar
Lees ook:Feyenoord oefent in Turkije tegen Kayserispor
Lees ook:Feyenoord wint ruim in Turkije
Lees ook:Spelers MVV betalen trainingskamp naar Turkije zelf
Lees ook:Galatasaray verspeelt punten bij Besiktas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>