Utopia binnenkort ook in Turkije

Utopia, het realityprogramma van John de Mol is binnenkort ook te zien op de Turkse tv. Talpa heeft het format van het programma aan de Turkse mediatycoon Acun Ilıcalı verkocht. Utopia komt op de Turkse zender TV8. Na Nederland en de VS is Turkije het derde land waar het programma te zien zal zijn.

Turkse John de Mol’

De 44 jarige Acun Ilıcalı kun je zien als de Turkse John de Mol. Hij heeft een eigen productiebedrijf, genaamd Acun Medya. De Turk doet graag zaken met John de Mol, eerder kocht hij programma’s als The Voice, The Voice Kids en Fear Factor die allemaal op de Turkse televisie worden uitgezonden. Acun Ilıcalı heeft net als John de Mol niet gestudeerd, hij studeerde een tijdje in Istanbul aan de universiteit, maar verliet zijn studie vroegtijdig en begon bij de televisie te werken.

Talpa maakt helaas geen financiële details bekend over de deal. De Turkse Ilıcalı  ziet Utopia als een ‘groots sociaal experiment’.

Lees ook:Adriana Lima verliefd op Acun Ilıcalı, de Turkse ‘John de Mol’
Lees ook:Hysterisch tv-programma krijgt boete van 5 ton
Lees ook:Yolanthe straalt op Turkse televisie, Johan Derksen kotst er van
Lees ook:Turkije staat stil bij Holocaust
Lees ook:Turks Nederlandse Elif Yavuz (33) omgekomen in Nairobi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>