Tweeling Turkije blijkt van verschillende vaders

TwinsOngeveer tien procent van de kinderen is niet van de vermeende vader. Het betreft hier meestal één kind per zwangerschap, maar in Turkije bleek een tweeling verschillende vaders te hebben.

Een DNA-test, uitgevoerd op verzoek van de echtgenoot van een vrouw in Istanbul, wees uit dat de vrouw een tweeling op de wereld had gezet van twee verschillende vaders. Het is de eerste zaak van dit soort in Turkije. De 24-jarige vrouw, C.K., had seks met haar echtgenoot, A.K., en haar minnaar, N.A., op dezelfde dag, toen ze zwanger raakte van de tweeling.

De vrouw zette vervolgens een tweeling op de wereld van twee verschillende vaders, nadat twee eitjes werden bevrucht door het sperma van de twee mannen. Dit wees het rapport uit van de Raad van Forensische Geneeskunde, welke was gebaseerd op de vaderschapstest. Artsen zeggen dat dit fenomeen zo uitzonderlijk is dat er slechts een handjevol zaken van bestaat in de wereld.

Op wie lijkt hij toch zoveel?

De achtergrond van het gebeuren dateert van zes jaar terug toen C.K. een relatie begon met N.A., die al getrouwd was en kinderen had. Toen de familie van de vrouw achter de affaire kwam, werd ze gedwongen om met een andere man te trouwen: A.K. Ook al weigerde C.K. om met A.K. te trouwen, haar familie dwong haar er alsnog toe in 2006. Maar ondanks dit zette ze haar affaire met N.A. gewoon voort.

C.K. raakte twee maanden nadat ze trouwde zwanger en de tweeling werd in december 2006 geboren. Snel daarna merkte de vrouw op dat één van de twee op haar minnaar, N.A., leek. Ze verliet in paniek het huis en liet de tweeling achter bij haar man. Ondertussen vertelden buren A.K. dat zijn vrouw hem had bedrogen en hij besloot hierop een vaderschapstest te laten doen. De vrouw keerde later weer terug naar huis, maar hij vertelde haar niets over de DNA test.

De resultaten van de test toonden aan dat er 99.999 procent kans was dat de tweeling van verschillende mannen was. De man gooide hierop zijn vrouw en het kind van de andere man het huis uit. Het kind moest bij zijn moeder gaan wonen. De vrouw probeerde terug te keren naar het huis van haar vader, maar hij verstootte haar. Ze zocht daarom onderdak in een vrouwenopvanghuis. Het kind is onder voogdij van de staat geplaatst.

Bron: Today’s Zaman

Lees ook:Baby West-Turkije vermoord om eer
Lees ook:Turkse tweelingzussen plegen samen zelfmoord
Lees ook:21 december komt eraan.. vrouw (55) compleet hysterisch
Lees ook:Turkse overheid beschermt meisje (13) na gedwongen huwelijken
Lees ook:Pamuk’s ‘Het huis van de stilte’ in O.T. Theater

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>