Filmpje: drie Turkse meiden plegen woninginbraak met een pasje

Turken die op straatniveau wonen, hebben het bijna allemaal: tralies voor de ramen. Soms zien woningen er uit als gevangenissen en kunnen mensen vanuit hun woonkamer amper naar buiten kijken.. Maar die tralies zijn er niet voor niets. Het is allemaal tegen inbraken, want die komen regelmatig voor in Turkije.

Een video waarin drie Turkse meisjes inbreken in een woning is inmiddels al meer dan 1 miljoen keer bekeken op Facebook.

De meiden proberen het niet via het raam, maar via de voordeur. Eerst luisteren ze of er mensen binnen zijn (dat lijkt er in eerste instantie wel op, vanwege al het schoeisel wat voor de deur staat). Na een aantal minuten besluiten ze om de deur open te maken en dat lukt ze opmerkelijk snel. Na de derde minuut is in het filmpje te zien dat ze de deur met een pasje openmaken en na de zesde minuut is hij daadwerkelijk open. Daarna gaan ze naar binnen. Dat er een camera boven hen hangt, hebben ze niet door.

Er is op Facebook vol verontwaardiging gereageerd op het filmpje. Bekijk het hier zelf:

Lees ook:Turkse politie valt burgers aan
Lees ook:Turkije blokkeert Facebook, Twitter en YouTube
Lees ook:Turkse politie slaat vrouw met hoofddoek
Lees ook:Vandaag 5 minuten stilte tegen geweld in Turkije
Lees ook:Grappig filmpje: Turks-Vlaamse komiek zegt sorry namens alle allochtonen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>