Grappig filmpje: Turks-Vlaamse komiek zegt sorry namens alle allochtonen

Een zeer komische filmpje van de Turks-Vlaamse komiek Erhan Demirci is een hit aan het worden op internet. In het filmpje gaat Erhan de straat op om tegen iedereen ‘sorry’ te zeggen over alles wat met allochtonen en met name moslims te maken heeft. Dit doet hij op een zeer sarcastische manier. Het blijft niet alleen bij de straat, ook gaat hij naar een sportschool en een verzorgingstehuis. De oudjes daar snappen er niet veel van.. een erg vermakelijk filmpje.

 

Lees ook:Taiwan maakt grappig animatiefilmpje over Erdogan
Lees ook:Turkse broers hebben de lekkerste haring
Lees ook:Wesley Sneijder niet naar Turkije / Turken boos op Yolanthe
Lees ook:Gaat Wesley nou wel of niet naar Galatasaray?!
Lees ook:Niet-westerse allochtonen verdienen minder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>