Vandaag 5 minuten stilte tegen geweld in Turkije

Turken roepen vandaag iedereen ter wereld op om 5 minuten stilte in acht te nemen. Zij vragen aandacht voor de gewelddadige gebeurtenissen in Turkije die alleen maar slechter worden. Vandaag willen zij vijf minuten stilte. Totale stilte. Geen gebruik van telefoons, internet of wat voor vorm van communicatie dan ook.

Ook is het gebruik van Facebook en Twitter vandaag voor vijf minuten uitgesloten. Op deze manier vragen de Turken de aandacht voor alle onschuldige gewonden en doden die de afgelopen weken zijn gevallen. Hoe meer mensen meedoen, hoe beter.

In Turkije zijn de mensen vanavond om 22.00 uur stil. In de V.S (Boston time) is dat 15.00 uur.

Doen jullie ook mee?

Lees ook:Overal in Turkije (en daar buiten) staan mensen stil
Lees ook:Aardbeving Izmit vandaag precies 15 jaar geleden
Lees ook:Turkije in diepe rouw na brand in mijn
Lees ook:Heel Turkije naar de stembus
Lees ook:Aardbeving voelbaar in Turkije

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>