Alle onbeveiligde Turkije e-visum websites in kaart gebracht

Er zijn op dit moment talloze Nederlandse Turkije e-visum aanbieders actief. Helaas zitten er een aantal aanbieders bij die niet te vertrouwen zijn. Op de nieuwe website visumvergelijkingturkije.nl is precies te zien welke sites er beveiligd zijn (SSL) en welke niet.

Alle beveiligde en onbeveiligde e-visum websites op een rij

De Turkse Nederlandse Zafer Karacan (45) vindt dat mensen die op vakantie gaan naar Turkije geïnformeerd moeten worden over de verschillende e-visum aanbieders. Zafer las laatst op deze blog een artikel over een website die klanten oplicht. Dit was voor Zafer de reden om alle e-visum aanbieders eens in kaart te brengen. Zafer kom uit Erzincan (noord-oost Turkije) en is in het dagelijks leven een werkplekbeheerder (ICT) op een VMBO school.

 

Lees ook:Alle aanbieders voor E-visum Turkije op een rijtje
Lees ook:Visum Turkije kun je nog steeds op vliegveld kopen
Lees ook:Vanaf april 2014 alleen nog met e-visum naar Turkije
Lees ook:Kinderen hebben ook een e-visum voor Turkije nodig
Lees ook:Visum Turkije betrouwbaar en snel aanvragen via Visumland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>