Visum Turkije kun je nog steeds op vliegveld kopen

Wie naar Turkije reist kan nog steeds een ‘papieren’ visum kopen op alle Turkse vliegvelden. Het ouderwetse stickertje dus. Het elektronische visum dat iedereen dit jaar digitaal aan moet gaan vragen gaat pas officieel in vanaf november 2014 in. Het hoeft dus nog niet, maar het mag wel. Koop je liever gewoon nog een visum op het vliegveld in Turkije? Houd er dan wel rekening mee dat het visum (sinds 11 april 2014) geen 15 euro meer kost op het vliegeveld, maar 25 euro. Dit moet je gepast betalen. Pinnen kan ook.

E-visum Turkije via internet aanvragen

Wie liever wel al van te voren een digitaal visum wil aanvragen, kan dit doen via de offıciele website. Je hebt daar wel een creditcard voor nodig en een printer, omdat je het documentje uit moet printen en mee moet nemen naar het vliegveld. Dit zogenaamde e-visum blijft wel 15 euro kosten (20 dollar).

Er zijn op dit moment een groot aantal Nederlandse websites actief waarbij je het e-visum voor Turkije kunt aanvragen en waarbij je gewoon kunt betalen via Ideal en dus geen creditcard nodig hebt. Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders.

 

Lees ook:E-visum Turkije voorlopig uitgesteld tot november 2014
Lees ook:Visum kopen op vliegveld in Turkije kan ook na 1 november
Lees ook:Alle aanbieders voor E-visum Turkije op een rijtje
Lees ook:Visum voor Turkije is ook via de post aan te vragen
Lees ook:Vanaf april 2014 alleen nog met e-visum naar Turkije

24 Reacties // Reageer

24 thoughts on “Visum Turkije kun je nog steeds op vliegveld kopen

 1. Jeannete

  Wij hebben ook voor onze reis naar Turkije een e-visum aangeschaft via de website http://www.e-visum-turkije.nl omdat wij geen creditcard hadden hebben wij dit via ideal betaald. Vergeleken met de rest van die websites was dit wel de goedkoopste €22,50 afgerekend en binnen 2uur hadden wij dit per email ontvangen. Goede service, aanrader!

    /   Reply  / 
  1. Milan

   Ik heb het onlangs via http://www.turkijevisa.com aangeschaft en daar is het 19,50! goedkoper heb k het niet kunnen vinden op internet. Ik had mijn visum binnen 30 minuten in mijn mailbox. dat vond ik wel goed snel en voordelig!

     /   Reply  / 
   1. Rian

    Wij hebben onze visums bij http://www.turkijevisa.com besteld. Slechte ervaring!!! Het kost inderdaad maar €19,50 maar we hebben er maar 1 van de 3 per mail gekregen de overige mailtjes zijn leeg of je moet het visum downloaden maar dan klopt het ordernummer niet dus kom je niet verder! Op de site is geen telefoonnummer te vinden en op mijn mailtje en terugbelverzoek wordt niet gereageerd.

      /   Reply  / 
    1. Alex

     Ik heb wel goed contact, heb ze gemaild via [email protected] en kreeg meteen reactie. Misschien moet je het daar eens proberen. Ik heb daar voor mijn hele gezin (5 personen) besteld en alles ook netjes ontvangen.

       /   Reply  / 
    2. TurkijeVisa.com

     lpen Beste Rian, Wij hebben geen terugbelverzoek ontvangen, misschien dat er iets niet goed is gegaan. Zou je ons willen mailen via [email protected] met je ordernummer. Wij helpen u graag verder. Groet, TurkijeVisa.com

       /   Reply  / 
     1. yvette tompot

      wij hebben niks ontvangen 3 dagen geleden aangevraagd en betaald mijn ordernummer is 1433874991 en iendin heeft en wilt u mij bellen want mijn vriendin heeft er 3 besteld ook niks ontvangen

        /  
 2. Bas

  Het e-visum Turkije voor mij en mijn vrouw hebben wij gekocht bij http://www.evisumturkije.nl. Via deze website werden wij doorgestuurd naar http://www.e-visums.nl. Hier heb ik met iDEAL snel en gemakkelijk ons e-visum kunnen aanvragen. De klantenservice reageerde snel op mijn vragen. Het is echt een aanrader om daar een e-visum aan te vragen!

    /   Reply  / 
  1. Tosca de Jong Auteur

   Hoi Bas, hoelang duurde het voordat je het visum ontving?

     /   Reply  / 
 3. Martin Kooijman

  Gisteren heb ik voor mezelf en mijn vrienden e-visums voor Turkije aangeschaft bij http://www.evisumturkije.nl. Kon alles gelijk betalen met ideal en had dezelfde dag nog mijn e-visums ontvangen. Echt een super service!

    /   Reply  / 
 4. Jeannete

  Martin, wij hebben daar ook eerst gekeken, scheelde ons toch €2,50 per aanvraag. Kunnen we tenminste een kop koffie op schiphol mee drinken :) Fijne vakantie alvast.

    /   Reply  / 
  1. Milan

   daar is turkijevisa.com een aanrader! ze zijn op dit moment de goedkoopste aanbieder met 19,50! ik had mijn visum in 30 min ontvangen!

     /   Reply  / 
 5. Thomas Brant

  Wat ons opviel is dat er veel aanbieder zijn maar die hebben allemaal maar een vage indruk op me. Geen fatsoenlijke contactpagina, geen telefoon, een 06 nummer als contact. Ik durf hier mijn persoonsgegevens niet achter te laten. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor http://www.e-visums.nl/turkije

  Binnen een paar uur hadden we alles binnen en een fijne telefonische helpdesk.
  Mijn aanrader iig.

  Gr Thomas

    /   Reply  / 
 6. Marianne

  Ik heb op http://www.onlinevisumvoorturkije.nl voor mijn hele familie aangevraagd en kreeg mijn aangevraagde visa binnen aantal uren. Ik vond dit geweldig, want ik had het op zaterdag 15:00 uur aangevraagd en had het voor 19:00 uur in mijn mailbox. Zij waren ook de enige waar ik op een zaterdag en zondag werd gegarandeerd van een visum binnen 24 uur.

    /   Reply  / 
 7. Lotte

  Ik heb mijn visum bij http://www.onlinevisumvoorturkije.nl besteld en had een fout met de geldigheid van mijn paspoort gemaakt, ik kreeg direct een mail en heb de juiste datum doorgegeven en had toen binnen enkele minuten mijn visum in mijn mailbox.
  Ik vind het fijne site en ga er zeker weer mijn visum kopen.

    /   Reply  / 
 8. Soesuh

  Hallo,

  Wij hebben de visums gekocht bij http://www.evisa2turkey.com
  Het ging heel makkelijk en het was goedkoper dan andere aanbieders.
  Ik ben heel tevreden.
  Groetjes,
  Suzan

    /   Reply  / 
 9. yvette tompot

  wij hebben 4 dagen geleden 4 visums besteld en niks ontvangen. Willen jullie contact met mij opnemen. Heb nu 4 mailtjes verstuurd niks ontvangen geen reactie. Ik neig nu naar oplichting. ook kan ik de bestelling status niet invullen. ook al gechat geen reactie.
  Mijn telefoonummer is 0644974246. wij hebben hier het hele jaar voor krom gelegen dit zou echt zuur zijn

    /   Reply  / 
 10. esther zoon

  09-07-2015 afgelopen dinsdag betaling gedaan voor 4 personen geen betalingsbevestiging gehad ook geen visums. Mijn vriendin heeft 1 visum vandaag ontvangen op haar e mail. Dus er moeten er nog drie komen. Ik heb wel betaald maar niks ontvangen.
  het gaat om
  quinten zoon
  esther nierop
  tom feitsma

  ik hoop dat het snel rondgemaakt kan worden.

    /   Reply  / 
 11. regina

  helaas vandaag 2 visums besteld op: http://www.turkey-evisa-online.com
  het leek erg op de site waar ik het vorig jaar bestelde. Dom dom. er kwam geen prijs bij het doorklikken en nu blijkt dat ze 70 euro per visum berekenen. meteen mastercard gebeld maar dit kan niet geannuleerd worden want: geaccordeerd. Tja. en nu moet ik nog een visum bestellen. Dure vakantie alsnog. Een gewaarschuwd mens telt voor 2…

    /   Reply  / 
 12. Online Visum Voor Turkije

  Op http://www.onlinevisumvoorturkije.nl krijgt u garantie dat u uw visum binnen 24 uur ontvangt. Als wij onze beloftes niet nakomen krijgt u uw geld terug en uw visum gratis.

  Helaas zijn er diverse sites die de visums niet leveren, wij krijgen dagelijks berichten van mensen die geen visum hebben ontvangen en bij ons een nieuwe aanvragen.

    /   Reply  / 
 13. Voordeelvisum

  Via https://voordeelvisum.nl regelt u veilig en snel een visum voor Turkije. Binnen 5 minuten geregeld en u kunt betalen met oa iDEAL of Mister Cash/Bancontact.

    /   Reply  / 
 14. Visum Turkije

  Via http://www.iDEALvisumTurkije.nl zojuist voor mijn vriendinnen en mij een e-Visum geregeld. Super snel geholpen. Binnen 2 uur had ik voor alle personen het e-Visum al binnen. Vanaf volgende week heerlijk met z’n allen genieten van het prachtige Turkije :)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>