Cheryl Maas pakt brons op SnowBoard World Cup in Istanbul

Het was voor het eerst dat Turkije een snowboard event organiseerde, maar ook was het voor het eerst dat vrouwen deel mochten nemen aan de SnowBoard World Cup (Big Air). Afgelopen weekend was Istanbul gastheer van de FIS SnowBoard World Cup 2015, het vond plaats op het Gölet Yolu plein in de wijk Maslak. De schans was 42 meter hoog.

Snowboardster Cheryl Maas

De Nederlandse Cheryl Maas (30) werd derde en kreeg brons. De Amerikaanse Ty Walker werd eerste en Sina Candrian uit Zwitserland mocht het zilver in ontvangst nemen. De meiden waren na afloop erg trots op zichzelf maar vooral op elkaar. Er vielen geen Turken in de prijzen.

Zie hier de mooie sprong van Cheryl Maas.

Lees ook:Been overweegt Bandjar mee te nemen naar Turkije
Lees ook:maNga gekozen tot Best European Act MTV
Lees ook:Steeds meer gevallen van zelfmoord Noord-Koerdistan
Lees ook:‘Eindelijk’ olympisch goud voor Turkije
Lees ook:Ergernis in Turkije over South Park

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>