Ajax op trainingskamp in zonnig Antalya

Met een gemiddelde temperatuur van 19 graden en een hoop zon hebben de voetballers van Ajax niks te klagen. Vandaag vlogen zij voor een trainingskamp naar Antalya. De 26 spelers gaan zich in de Turkse zon voorbereiden op de tweede seizoenshelft van het voetbal in Nederland. De spelers verblijven in het Cornelia Diamond Golf Resort & Spa in Belek (vlakbij Antalya). De spelers zijn er niet alleen voor een training, ook doen zij mee aan de Antalya Wintercup 2014 (gesponsord door Turkish Airlines).

Galatasaray, Tranzonspor, Celtic en Ajax strijden om de beker van de Antalya Wintercup. De wedstrijden vinden plaats tussen 8 en 12 januari. De wedstrijd Galatasaray-Ajax is op vrijdag 10 januari, 19.30 uur Nederlandse tijd.

 

Lees ook:Ajax verliest van Galatasaray in Antalya
Lees ook:Turkish Airlines weer de beste maatschappij
Lees ook:Turkish Airlines gaat vaker vanaf Schiphol naar Istanbul vliegen
Lees ook:Turkish Airlines vliegt nu ook vanaf Rotterdam The Hague Airport
Lees ook:Turkish Airlines raakt minste koffers kwijt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>