Turkish Airlines gaat vaker vanaf Schiphol naar Istanbul vliegen

Turkish Airlines gaat vaker tussen Istanbul en Schiphol vliegen. Vanaf juli volgend jaar vliegt Turkish Airlines in plaats van zeven keer wekelijks tien keer heen en weer tussen Istanbul (luchthaven Sabiha Gökçen ) en Amsterdam.

Drie extra vluchten per week dus tussen Schiphol en Sabiha Gökçen. Ook vliegt Turkish Airlines naar Atatürk Airport. In totaal vliegt Turkish Airlines vanaf komende zomer 38 keer per week van Amsterdam naar Istanbul.

Turkish Airlines beste luchtvaartmaatschappij van Europa

Turkish Airlines gaat vaker vliegen vanwege ‘de sterke vraag naar vliegreizen tussen Nederland en Turkije’. Dit jaar werd de Turkse maatschappij voor de vierde keer op rij gekozen tot beste luchtvaartmaatschappij van Europa. Turkish Airlines was al sponsor van FC Barcelona en Manchester United, maar sinds afgelopen november ook van Feyenoord.

Vlieg je binnenkort naar Istanbul? Klik dan op één van de twee vliegvelden om te zien hoe je het beste met het openbaar vervoer naar het centrum van Istanbul kunt reizen.

Sabiha Gökçen 

Atatürk Airport 

Lees ook:Turkish Airlines opent lijndienst Istanbul Sabiha Gokcen
Lees ook:Turkish Airlines vliegt nu ook vanaf Rotterdam The Hague Airport
Lees ook:Turkish Airlines weer de beste maatschappij
Lees ook:Lionel Messi hét gezicht achter Turkish Airlines
Lees ook:Turkish Airlines nieuwe sponsor van Feyenoord

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>