Honderden Beşiktaş fans stormen veld op (Galatasaray vlucht kleedkamer in)

galatasaray-besiktas-derbisinde-son-yillar-2Verbaasde blikken, voetballers die kleedkamers in moesten vluchten en overal stoeltjes op het veld. De wedstrijd tussen Beşiktaş en Galatasaray eindigde gisteravond in een veldslag. De altijd fanatieke Beşiktaş supporters vlogen in de 90ste minuut van de wedstrijd plotseling het veld op. De stoeltjes van het Atatürk Olympisch Stadion werden losgetrokken en op het veld gegooid. De politie greep hard in en begon op de supporters in te slaan.

Beşiktaş begon de wedstrijd goed, ze stonden namelijk met 1-0 voor dankzij een goal van Hugo Almeida. Maar Didier Drogba scoorde in de tweede helft maar liefst twee goals. Beşiktaş verloor dus in ‘eigen huis’ met 1-2. Van eigen huis kun je niet helemaal spreken aangezien Beşiktaş tijdelijk in het Atatürk Olympisch Stadion moet spelen omdat hun eigen stadion op dit moment verbouwd wordt.

Zie hier de ravage:

Lees ook:Beşiktaş zingt de hele wedstrijd door
Lees ook:Galatasaray (incl Wesley) wint van Beşiktaş
Lees ook:Fenerbahce supporters maken de domste fout ‘ooit’
Lees ook:Derby in aantocht: Beşiktaş tegen Fenerbahce
Lees ook:PSV wint met 2-0 van Fenerbahçe

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>