Hiddink neemt Van Hooijdonk mee naar Turkije

Pierre van HooijdonkBondscoach Guus Hiddink neemt Pierre van Hooijdonk mee als zijn rechterhand. De voormalig Feyenoorder zal samen met Hiddink de Turken naar het EK 2012 moeten leiden.

Van Hooijdonk speelt momenteel zelf bij de amateurclub v.v. Steenbergen. De lange oud-spits is geen onbekende in het Turkse voetbal. Hij kwam tussen 2003 en 2005 uit bij de Turkse grootmacht Fenerbahçe. Ervaring in het trainersvak heeft Pi-Air helemaal niet. Net als Hiddink zal de veertigjarige Van Hooijdonk op 1 augustus in dienst moeten treden van de Turkse bond.

De voormalig international kreeg bij Feyenoord al wel eens de kans om zich als assistent-trainer te ontwikkelen. Toen vroeg de huidige trainer Mario Been hem om de functie van assistent te vervullen, maar Van Hooijdonk sloeg het aanbod af. (Soccernews.nl)

Lees ook:Guus en Pierre eruit
Lees ook:Hiddink wijst vorstelijk Turks aanbod van de hand
Lees ook:Guus Hiddink nieuwe bondscoach Turkije
Lees ook:Hiddink vandaag gepresenteerd in Turkije
Lees ook:Turken azen op Hiddink

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>