Brand in Manavgat

Op dit moment woedt er een brand in een stuk bos (bij de hoofdweg) in Manavgat. Een prachtig gebied, dus eeuwig zonde dat er nu bomen verwoest worden door de brand. Er gaan geruchten rond dat de brand aangestoken zou zijn. Inmiddels is het vuur gelukkig wel onder controle. Manavgat ligt in de provincie van Antalya en staat vooral bekend om de prachtige watervallen, strand en natuur.

Lees ook:Duitse toeristen gewond door busongeluk Turkije
Lees ook:Sneller in Alanya via het nieuwe Gazipasa Airport
Lees ook:Peppie-events voor het eerst naar Turkije
Lees ook:Grote brand Galatasaray Universiteit
Lees ook:De mooiste strandwandelingen in Turkije

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>