Iraanse man verblijft al 40 dagen op vliegveld Istanbul

imagesKen je de film ‘The Terminal’ met Tom Hanks? In de film zit een man vast op het vliegveld in New York. Hij kan de V.S niet in, maar ook niet terug naar zijn eigen land. Op Istanbul Atatürk Airport speelt een soortgelijke situatie af. Al 40 dagen verblijft Iraniër Ahmad Ganjjou op het Turkse vliegveld. De man was van Iran op doorreis naar Denemarken. Istanbul was zijn tussenstop. Waarom de man al zo lang op het vliegveld verblijft is onduidelijk.

In de film The Terminal zit de hoofdpersoon letterlijk vast tussen twee landen. Wat er hier in Istanbul aan de hand is, blijft onduidelijk. De 60-jarige man laat namelijk niets los over het waarom. Ook wil hij geen hulp van politie of personeel van het vliegveld.

De eindbestemming van de Iraniër was Denemarken, nadat hij op Istanbul Atatürk Airport een tussenlanding maakte, besloot hij in Istanbul te blijven. De man slaapt op banken en stoeltjes op het vliegveld. Hopelijk komt er snel duidelijkheid..

10383-1

Lees ook:Vliegveld Istanbul krijgt rokersruimte
Lees ook:İstanbul Atatürk Airport beste van Zuid-Europa
Lees ook:Derde vliegveld Istanbul begint realiteit te worden..
Lees ook:Bouw grootste vliegveld ter wereld in volle gang
Lees ook:Turkije wil het grootste vliegveld ter wereld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>