Robbie Williams heeft weinig met Turkije

Williams to become a father

Hoewel Robbie Williams (39) getrouwd is met een Turkse vrouw, heeft hij weinig met de Turkse cultuur. Dit vertelde de zanger in het programma College Tour nadat een Turks Nederlands meisje aan Robbie vroeg wat hij van de Turkse cultuur vond. “Ik ken Galatasaray en Besiktas, dat is het wel zo’n beetje.”

Robbie Williams kwam niet zingen op Turkse bruiloft

Naast de genoemde voetbalclubs vertelde Robbie in het programma ook over een vakantie in het Turkse badplaatsje Kalkan. Hij was toen een jaar of 19 en werd lastig gevallen door een aantal ‘gangsters’. “Een van hen vroeg mij of ik op de bruiloft van zijn zus wilde zingen. Ik zei ja, maar werd dronken en kwam niet opdagen. Ik moest Kalkan zo snel mogelijk verlaten omdat hij mij wilde vermoorden.”

Robbie is hierna nooit meer in Turkije geweest.  In 2010 gingen er wel geruchten rond dat Robbie en zijn Ayda hun trouwerij over wilde doen in Turkije.

Turkse roots van Ayda Field

De vrouw van Robbie Williams, de 34-jarige Ayda Field, werd geboren in L.A als Ayda Sabahat Evecan. Ze heeft een Turkse vader en een Amerikaanse moeder. Ayda is een actrice en werd bekend door haar rol in de soap Days of our Lives. Robbie en Ayda hebben samen een dochtertje: Theodora Rose ‘Teddy’ Williams. In 2010 gingen er geruchten rond dat Robbie en Ayda hun trouwerij over wilde doen in Turkije, maar dat is er nooit van gekomen. Ayda wilde graag samen met Robbie naar Turkije zodat hij zijn schoonvader kon ontmoeten. Ayda heeft echter geen goede relatie met haar vader.

Lees ook:Robbie Williams wil nogmaals trouwen in Turkije
Lees ook:Turks meisje (12) doodgeschoten na liefdesbriefje
Lees ook:Beşiktaş zingt de hele wedstrijd door
Lees ook:De Turkse roots van Songfestival zangeres Joan Franka
Lees ook:Dagboek van een expatbruid: een gouden avond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>