Videoclip Shakira en Rihanna te sexy voor Turkije?!

De videoclip waarin Shakira en Rihanna zo sexy mogelijk proberen te doen, gaat volgens De Turkse mediawaakhond RTÜK echt te ver. De zangeressen laten in ‘I can’t remember to forget you’ te veel bloot zien en de clip zou ‘homoseksualiteit kunnen oproepen’ onder jongeren. De clip is vanaf nu verboden. Zenders die de videoclip toch uitzenden, kunnen een boete verwachten die kan oplopen tot 44.000 euro.

Turkse zangeressen net zo sexy en bloot

Ok, Shakira en Rihanna hebben weinig aan in de clip en lopen aan elkaar te plukken. Als de RTÜK dat niet op televisie wil hebben, ok. Maar pak de Turkse zangeressen dan ook eens aan. Want die doen net zo sexy in videoclips. Veel bloot en veel billen. Als Shakira niet met haar kont mag schudden, waarom mag de Turkse Nez het dan wel?

‘I can’t remember to forget you‘ van Shakira en Rihanna is in Turkije (nog wel) op Youtube te bekijken.

Videoclip: Nez – Sakin Ha

Lees ook:Sexy zangeres Hadise
Lees ook:Hande Yener aan de Amsterdamse grachten
Lees ook:Erdoğan wil Facebook en Youtube verbieden
Lees ook:Een piepjonge Tarkan met zijn ‘echte’ tanden
Lees ook:Sexy videoclip Teoman’s ‘Ruhun Sarışın’ (18+)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>