Een piepjonge Tarkan met zijn ‘echte’ tanden

Ik kwam zojuist een oude videoclip op Youtube tegen van Tarkan. De clip komt uit 1992. Tarkan is amper te herkennen door het spleetje tussen zijn tanden en zijn haar in een staartje. Een 20-jarige Tarkan zoals hij er eigenlijk ‘echt’ uitzag.

Het liedje dat bij de clip hoort heet: ‘Vazgeçemem’, oftewel: ‘Ik kan geen afstand doen’. Een mooi en gevoelig nummer. Het orginele nummer is trouwens van de Spaanse groep de Gipsy Kings. Het nummer van de Spanjaarden heet ‘No Volvere’ en komt uit 1991. Het liedje van Tarkan staat op zijn eerste cd ‘Yine Sensiz’. Het album werd eerst op een casettebandje uitgebracht en pas een jaar later - in 1993 – op een cd. Tarkan was toen nog een twintiger, inmiddels is de nog steeds populaire zanger alweer 40 jaar.

Wist je dat?

Tarkan geboren is in Duitsland?

Tarkan in Rusland de best verkopende niet-Russische popartiest is?

Tarkan als zes keer heeft opgetreden in Nederland?

Tarkan door zijn ouders vernoemd is naar een Turkse stripheld?

De meest gestelde vraag aan Tarkan is of hij homoseksueel is?

Zie hier de clip:

 

Lees ook:Draaiorgel speelt ‘Şımarık’ van Tarkan
Lees ook:Tarkan aangehouden wegens drugsbezit
Lees ook:Popzangeres Ajda gaat nog jaren mee
Lees ook:Mustafa Sandal beter dan Tarkan?
Lees ook:Tarkan terug met nieuwe single en mogelijk duet met Rihanna

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>