Sexy zangeres Hadise

Sommige kennen haar misschien van haar deelname aan het Eurovisie Songfestival, anderen kennen haar van sexy clips op de Belgische of Turkse televisie. Hadise (26) is één van de populairste Turkse zangeressen op dit moment.

Hadise Açıkgöz werd geboren in het Belgische Mol, dat ligt in de provincie Antwerpen. De ouders van de zangeres komen uit het Turkse Sivas.

Hadise raakte bekend door haar deelname aan de Vlaamse Idols in 2003. De Belgisch-Turkse haalde de finales niet, maar werd toch opgemerkt en kreeg een platencontract aangeboden. Hadise bracht hierna haar eerste debuutalbum Sweat uit. De muziek die Hadise maakt valt in de categorie urban-pop.

In 2009 deed Hadise mee met het Eurovisiesongfestival voor Turkije. Ze kreeg 177 punten voor het nummer Düm Tek Tek en eindigde als vierde.

Naast zingen presenteert de zangeres ook. In 2006 werd ze gevraagd als presentatrice van het programma Turkiye Popstar, dat te zien was op de Turkse zender Star TV. Ook de tweede editie van X-factor op het Belgische VTM werd gepresenteerd door Hadise.

De clips van Hadise zijn vaak zeer sexy en uitdagend. Een videoclip van het Songfestivalnummer Düm Tek Tek werd door de Turkse staatsomroep geweigerd omdat hij te erotisch zou zijn.

Lees ook:Hadise met Kahraman op nummer één bij TurkStars.nl
Lees ook:Hadise wint awards in Turkije
Lees ook:Turkije doet weer niet mee aan Eurovisiesongfestival
Lees ook:Muzikale grens Azerbeidzjan voortaan gesloten voor Hadise
Lees ook:Videoclip Inna opgenomen in Istanbul

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>