tv-presentatrice Gözde Kansu ontslagen vanwege te diep decolleté

Een te diep decolleté heeft ervoor gezorgd dat actrice en tv-presentatrice Gözde Kansu op staande voet is ontslagen door de Turkse televisiezender ATV. De 33-jarige Turkse presenteerde het zang en dansprogramma de Veliaht TV show. Volgens Hüseyin Çelik, woordvoerder van de AKP partij van premier Erdogan, was het topje wat de presentatrice tijdens de show aan had onacceptabel.

Prime time 

“Had ik maar een ander topje aangetrokken”, dacht Gözde Kansu vast bij zichzelf. Zonder pardon werd de Turkse tv-ster ontslagen door de zender ATV. Dit nadat AKP woordvoerder Hüseyin Çelik op televisie had laten weten hoe verbaasd en boos hij was over de diepe decolleté van Gözde. “De show wordt op prime time uitgezonden, families met kinderen kijken er naar dus moet je uitkijken met wat je aantrekt. Dat doen ze in elk land, zelfs in de V.S. Zij is veel te ver gaan, onacceptabel.”

Het is niet gek dat de tv-zender de presentatrice om deze lullige reden ontslagen heeft.. ATV is onderdeel van Çalık Holding, waarvan de schoonzoon van Erdogan – Berat Albayrak - weer de CEO van is. Kortom, als Erdogan ergens niet van gediend is, dan volgen er al snel heftige maatregelen. Jammer voor Gözde, maar zo makkelijk gaat het als je aan de macht bent in Turkije.

De diepe decolleté viel overigens best wel mee.. wat vind jij? Zie hieronder een fragment van de show.

 

 

Lees ook:J-Lo zegt politiek gevoelig optreden toch af
Lees ook:Premier Erdogan afgeschilderd als terrorist in film Closed Circuit
Lees ook:Shock onder fans: Galatasaray trainer Fatih Terim ontslagen
Lees ook:Bulusma, een Turkse volksdansshow in Utrecht
Lees ook:Hysterisch tv-programma krijgt boete van 5 ton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>