H&M op naar Turkije

In november opent de Zweedse modeketen H&M een eerste winkel in Turkije, meldt FashionUnited. De winkel komt in het Forum Istanbul en beslaat ruim 2300 vierkante meter.

CEO Karl-Johan Persson noemt Turkije een “interessante markt met een grote groep jonge, modieuze consumenten”. Modeketens zoals Mango en Inditex, beide van Spaanse herkomst, zijn al langer in het land actief. Kortom, Turkije gaat er ook op modegebied steeds meer bij horen!

Lees ook:Mango timmert aan de weg
Lees ook:Meer AOW’ers naar Turkije
Lees ook:Turkije.. ideale bestemming voor de herfstvakantie?
Lees ook:Jonge Turk emigreert om economische reden
Lees ook:H&M nu ook in Turkije

1 Reacties // Reageer

One thought on “H&M op naar Turkije

  1. Vastgoed Turkije

    Turkije is een heel interessant land om in te investeren. Veel Europese bedrijven lijken de weg richting Turkije in te slaan als het gaat om uitbreiding. Vooral investeringen in winkelpanden en winkelcentra is nog ondermaats en met de grote jonge middenklasse liggen daar veel mogelijkheden

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>