Mango timmert aan de weg

U kent wellicht het merk Mango wel. De Spaanse modeketen heeft plannen om uit te breiden in Turkije. Naast de 78 vestigingen die Turkije nu rijk is zullen er 12 nieuwe winkels bijkomen dit jaar. Naast de fysieke winkels hebben ze ook een online winkel waar de artikelen beschikbaar zijn. Vorig jaar opende Mango al 14 nieuwe winkels in het land.

Als we de brandmanager uit Turkije Arif Zurnaci mogen geloven dan gaat het goed in de modebranche. Met de opening van de 14 nieuwe winkels in 2011 heeft het merk aangetoond dat zij een verbintenis hebben met de Turkse markt, ondanks de huidige financiële situatie. Met de komst van de nieuwe winkels willen zij een groter publiek bereiken.

Dan komen we toch even bij de cijfers uit en die liegen er niet om. Mango behaalde in Turkije in 2010 een omzet van 111,4 miljoen. Dat is totaal 8,7 % van de totale jaaromzet.

Lees ook:Benetton en Stefanel naar Turkije
Lees ook:Amerikaanse toestanden in mega pretpark Vialand
Lees ook:Turkije in 2012 nog zo’n populaire bestemming?
Lees ook:Eerste achtbaan geopend in pretpark Vialand
Lees ook:PKK-leider Öcalan ontevreden over nieuwe cel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>