Red Bull Racing-duo laat botsing uit Turkije achter zich

gran prixRed Bull Racing-coureurs Sebastian Vettel en Mark Webber zijn allang over de teleurstelling van hun gezamenlijke ongeluk in de Grand Prix van Turkije heen.

De twee rookten de vredespijp en hoewel geen van beiden de schuld op zich neemt is deze kwestie voor het duo klaar. Wat hebben Vettel en Webber hierover te zeggen?

Vettel: “Wat gebeurde gebeurde, daar kan je nu niets meer aan doen. Je kan het vanuit vele hoeken bekijken en je kan het niet meer veranderen. Terugkijkend zou ik niets anders gedaan hebben. Het was slecht voor ons als coureurs, maar vooral voor het team omdat we een presentje aan McLaren gaven. Het belangrijke is om nu door te gaan met de orde van de dag. Formule 1 draait niet om gisteren, het draait om morgen. Ik wil er liever geen tijd meer aan spenderen.”

Webber voegt toe: “Ik ben er helemaal over heen en klaar voor komend weekend. Ik verheug me om weer de baan op te gaan. Alles ging zo snel in Istanbul. Ik was verbaasd door wat er gebeurde, maar het is niet anders. Duidelijk is dat ik teleurgesteld was met de consequenties. Maar we kunnen er nog zoveel over praten, veranderen kunnen we het niet meer.”

Bron: Formule 1 nieuws

Lees ook:Grand Prix Turkije 2010 de laatste?
Lees ook:Mandıra Filozofu: een Turkse film met een boodschap
Lees ook:Aantal vakantievliegers in de lift
Lees ook:Winterse voorbereidingen in Turkije voor rokende klanten
Lees ook:Gezinsvakantie Turkije: wat je zeker mag verwachten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>