Golfster Boeljon tweede in Turkije

Christel BoeljonGolfster Christel Boeljon is zondag op de tweede plaats geëindigd in het Turkish Airlines Open in Antalya.

De 22-jarige professional uit Beverwijk behaalde daarmee haar beste individuele klassering tot nog toe op de Ladies European Tour. Na 54 holes kwam Boeljon uit op 218 slagen, één onder par. Dat waren twee slagen meer dan de Engelse Melissa Reid, die op 216 slagen uitkwam en haar eerste toernooizege boekte op de tour.

Boeljon legde de derde en laatse ronde op de golfbanen van de National Golf Club in Belekaf in 72 slagen. Ze liep gaandeweg in op Reid, die de nodige bogeys produceerde. Boeljon kon niet voorkomen dat ze zelf ook een bogey maakte en daarmee haar winstkansen vergooide.

De Nederlandse prof werd eerder dit seizoen ook al eens vierde en twaalfde en kan met veel vertrouwen het Ladies Open in Vlaardingen (4 tot en met 6 juni) tegemoet zien.

Bron: Telesport

Lees ook:Golf: Drie Nederlanders door in Turkije ‎
Lees ook:Golfen in Turkije
Lees ook:Besseling wint in Belek
Lees ook:Documentaire: Turkije’s nieuwe hoop
Lees ook:Rihanna komt naar Turkije

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>