Geert: ‘Immigratie niet-westerse landen kost 6 miljard’

Geert Wilders De immigratie van mensen uit Turkije, Marokko en andere niet-westerse landen kost Nederland tussen de 6 en 10 miljard euro per jaar. Dat heeft Geert Wilders laten uitzoeken.

Volgens de PVV-leider kosten allochtonen meer geld dan Nederlanders omdat ze vaker een uitkering hebben en eerder in de criminaliteit belanden. Daar staat tegenover dat immigranten minder studiefinanciering ontvangen. Wilders heeft zelf een onderzoek ingesteld omdat hij van het kabinet geen antwoord kreeg over de kosten. (RTL)

Lees ook:Export kinderbijslag Turkije stopgezet
Lees ook:Wilders: ‘Verhagen moet Turken de les te lezen’
Lees ook:Koerdische zanger Şivan Perwer ‘terug’ in Turkije
Lees ook:Wilders ergert zich aan hoofddoekjes op straat
Lees ook:Nationale Hoofddoekjesdag valt in het water

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Geert: ‘Immigratie niet-westerse landen kost 6 miljard’

  1. de schoolmeester

    Om te beginnen zegt hij dat allochtonen meer geld kosten dan autochtonen, omdat ze meer uitkeringen hebben. Zal best wel. Heeft hij het ook vergeleken met dezelfde sociale laag van autochtonen? Ik denk het niet. Iedereen die zwaar lichamelijk of smerig werk doet is bijna voor zijn 65e versleten, alle opmerkingen van de politieke partijen ten spijt en komen ten laste van de sociale wetgeving. Daarbovenop heeft hij het over een bedrag van tussen de 6 en 10 miljard euro per jaar. Ik noem dat een slag er naar slaan. Ik zou dat onderzoek wel eens willen zien. Ik ben maar een eenvoudige schoolmeester, maar ik denk dat ik zo al allerlei giswerk aan kan wijzen.

      /   Reply  / 
  2. Amsterdammer

    Wat lult die geblondeerde rassiste bullshitter. Ik ben een alohtoon en ik heb dit jaar 800 euro aan belasting betaald voor mijn krantenwijken.

      /   Reply  / 
  3. Guido

    geert wilders van de politiek kost meer geld dan een paar buitenlanders met een uitkering. ?

      /   Reply  / 
  4. Guido

    alles wat geert wilders zegdt in de ploitiek, ben ik zeer tegen.! we zitten in een vrij land. dus we mogen onze mening geven. dus ik geert, iedereen dus.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>