Duitse krant vergelijkt Wilders met Hitler

Geert Wilders wordt in een Duitse krant vergeleken met Adolf Hitler. Volgens de Süddeutsche Zeitung deed de overwinningspeech die Wilders na de gemeenteraadsverkiezingen hield denken aan Hitler.

“Vandaag Almere en Den Haag, en morgen heel Nederland!”, zei Wilders nadat zijn PVV in Almere de grootste partij was geworden en in Den Haag de tweede partij. In het redactioneel commentaar van de krant wordt deze overwinningsroes vergeleken met Hitler toen die zei dat alles volgens plan verliep.

De gerenommeerde Duitse krant met een linkse signatuur maakt zich zorgen om de opmars van Wilders, die ‘behalve islamhaat het land niets te bieden heeft’. Volgens de krant is niet de islam, maar Wilders zelf het grootste probleem in Nederland.

Bron: Nieuws.nl

Lees ook:Ruime overwinning Geert’s PVV
Lees ook:Turkse broodjeszaak Simit Sarayı steeds populairder in Nederland
Lees ook:Wilders stopt als raadslid in Den Haag
Lees ook:Geert Wilders beleefd of dom?
Lees ook:Wat gaat Geert Wilders de Turken vertellen?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Duitse krant vergelijkt Wilders met Hitler

  1. Willem

    Die linkse signatuur zegt dus alles. Dat was ook bij Pim Fortuyn.
    Deze lieden zijn ziende blind maar – als het zoals de laatste 20 jaren doorgaat – zullen zij en ook wij, wel anders piepen. Voor hun vind ik dat niet erg, maar owée die arme meisjes en vrouwen die zo geemancipeerd waren en zijn. Ik heb nu al meelij met ze.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>