Twee Turks Nederlandse criminelen doodgeschoten in Istanbul

Het was een bloederige kerst in Istanbul. Maar liefst twee Turks Nederlandse criminelen werden er geliqideerd. Het gaat om Ali Akgün en Vedat Şahin. Beiden werden woensdag doodgeschoten in Istanbul.

Ali Akgün (40), was een hoofdverdachte in het Amsterdamse liquidatieproces, hij woonde in Istanbul, genoot van het uitgaansleven en reed er rond in een Bentley. In diezelfde Bentley werd hij afgelopen woensdag doorzeefd met kogels.

Later die dag (op Kerstavond) werd Vedat Şahin, afkomstig uit Rotterdam, doodgeschoten toen hij met twee bodyguards op straat liep. Vedat is een broer van Sedat Şahin, een bekende naam in de Turkse onderwereld. Ook Vedat zou weer een goede bekende zijn van Ali Akgün.

Saban B voor de rechter in Istanbul

Een andere Turkse crimineel, de Duits Turkse vrouwenhandelaar Saban B, moest van de week voor de Turkse rechter komen. Hij was zelf niet bij de rechtszaak aanwezig. De rechter heeft zijn zaak uitgesteld tot 27 februari. Hij woont in Antalya en geniet daar van de zon.

Lees ook:Saban B. morgen voor de rechter in Istanbul
Lees ook:Bijna 8 jaar celstraf voor Turkse vrouwenhandelaar Saban B.
Lees ook:Saban B. bedreigde journalisten in discotheek (video)
Lees ook:Celstraffen vriendjes Saban B.
Lees ook:Saban B. eindelijk opgepakt in Turkije

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>