Moordenaar eigenaresse crèche ervaren moordenaar

ARZUDe verdachte van de moord op Arzu Erbas, de eigenaresse van kinderdagverblijf Moeders Schoot in Amsterdam, is eerder in Turkije al veroordeeld voor een moord.

De 41-jarige Nevzet K. ontsnapte uit het gevangenenkamp waar hij was vastgezet. Dit meldt het Openbaar Ministerie in Amsterdam. Dinsdagochtend begon een procedurele zitting. Turkse autoriteiten hebben tegenover het OM bevestigd dat hij veroordeeld is voor een moord.

Nevzat K. wordt ervan verdacht de 32-jarige crèche-eigenares Arzu Çakmakci-Erbas op 10 augustus te hebben neergestoken voor de deur van de crèche in Amsterdam-West. Hij werd eind augustus aangehouden. Een mogelijke opdrachtgever werd begin oktober aangehouden, maar later die maand weer vrijgelaten. Ze is nog wel verdachte.

Het OM meldt overigens niet wanneer Nevzat K. de eerdere moord gepleegd heeft en wanneer hij hiervoor veroordeeld is. Hij moest nog twee jaar uitzitten toen hij ontsnapte uit het gevangenenkamp. (Nieuws.nl)

Lees ook:Verdachte moord crèchehoudster voor rechtbank
Lees ook:Verdachte moord crèchehoudster voor rechter
Lees ook:Verdachte moord crèchehoudster voor de rechter
Lees ook:Vermoorde eigenaresse kinderdagverblijf is Turkse
Lees ook:Politie kent moordenaar Arzu Erbas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>