Galatasaray wil nu ook Robben hebben

Arjen-Robben-2Het gaat goed met Galatasaray. De club heeft de kwartfinale van de Champions League bereikt en heeft zeker geen verkeerde beslissing gemaakt om Sneijder en Drogba te kopen. Nu willen de Turken meer. Ze hebben voetballer Arjen Robben op het oog.

In de Turkse media wordt al gesproken over de eventuele nieuwe aankoop van Galatasaray. Het zou natuurlijk zomaar eens kunnen gebeuren, maar Robben heeft wel een contract bij het Duitse Bayern München tot en met de zomer van 2015. Het ligt er dus maar net aan hoeveel de Turken voor de Nederlandse speler willen neerleggen en of de Duitsers daarmee akkoord gaan.

De Turken hopen dat collega’s Sneijder en Kuyt – die ook in Istanbul voetballen – Robben er van kunnen overtuigen om ook in Turkije te komen voetballen.

Op 4 april moet Galatasaray het opnemen in de Champions League kwartfinale tegen Real Madrid. Robben moet met zijn Bayern München tegen Juventus voetballen.

Lees ook:Champions League: Galatasaray tegen Schalke 04
Lees ook:Wesley Sneijder zet Istanbul op z’n kop
Lees ook:Spannend voetbal: Galatasaray vanavond tegen Real Madrid
Lees ook:Didier Drogba: ‘We have enough power to beat Real Madrid’
Lees ook:Gelijkspel Galatasaray – Schalke 04

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>