Wesley Sneijder zet Istanbul op z’n kop

Wesley Sneijder (29) maakte vanmiddag vijf minuten voor tijd de winnende goal tegen Juventus. En dat terwijl de sneeuw met bakken uit de hemel kwam vallen. De fans van Galatasaray zijn door het dolle heen, want de Turkse club is nu een ronde verder in de Champions League en Juventus ligt er uit.

Het was geen makkelijke wedstrijd voor de Turken en Italianen, het veld was nat en het sneeuwde continue. De Utrechtse Sneijder kreeg eerder in de wedstrijd nog een gele kaart. Galatasaray hoort nu bij de laatste 16 clubs van de Champions League.

Lees ook:Galatasaray wil nu ook Robben hebben
Lees ook:Champions League: Galatasaray tegen Schalke 04
Lees ook:Gelijkspel Galatasaray – Schalke 04
Lees ook:Bijzonder: Galatasaray supporters zingen door ondanks nederlaag Champions League
Lees ook:Wedstrijd Galatasaray-Juventus officieel gestaakt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>