Geert’s glossy vanaf donderdag verkrijgbaar

geert glossyVoor de liefhebber. Morgen ligt de ‘Geert’ in de winkels. Een heuse glossy van niemand minder dan de PVV-leider himself. Tips over hoeveel waterstofperoxide we precies moeten gebruiken?

Na onder meer de Linda, de Youp en de Felderhof krijgt ook Geert een eigen glossy. Volgens de makers, een groep zelfstandige journalisten, is het een schande dat de PVV-voorman zo lang op een eigen glossy heeft moeten wachten. Hiermee werden volgens hen 1,3 miljoen kiezers weggezet.

Wat valt er te lezen in de Geert (met een zachte G)? Alles wat de lezer wil weten over de fanatieke politicus, van zijn vermeende Indische wortels tot aan een workshop ‘Zelf Wilders worden’. De rode letters ‘Ongeautoriseerd’ wijzen erop dat Geert niet heeft meegewerkt aan het blad, dat overigens te koop is voor 5,95 euro.

Rennen!

Bron: Trouw

Lees ook:Supermarkt weert glossy Geert
Lees ook:Joost Lagendijk komt met boek over Turkije
Lees ook:Geert Wilders beleefd of dom?
Lees ook:Geert Wilders wenst minder Islam in 2011
Lees ook:Honderden Beşiktaş fans stormen veld op (Galatasaray vlucht kleedkamer in)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>