Doutzen Kroes op cover Turkse Vogue

Topmodel Doutzen Kroes (29) staat in het maartnummer van de Turkse Vogue. Doutzen wordt in het Turks omschreven als een ‘moderne godin’. De mooie coverfoto is geschoten door de Turkse fotograaf Cuneyt Akeroglu. Doutzen is zwanger, maar daar is op de foto nog niks van te zien. Het Friese model draagt een zwart witte jurk en haar make-up is lekker. Er staan nog meer mooie foto’s van haar in het tijdschrift.

 

 

Lees ook:Doutzen Kroes rolt door Turkse modder
Lees ook:Nederlanders doen nieuwjaarsduik in Istanbul
Lees ook:Turkije in de ban van model Pınar Yılmaz (25)
Lees ook:Turkse fotograaf Bülent Kılıç één van de winnaars World Press Photo
Lees ook:Nipplegate nu met Sibel Can

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>